Αμορίμ: «Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος στη Σπόρτινγκ»

amorim

bet365

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία είναι ευτυχισμένος.

Μετά το «άκυρο» από τον Τσάμπι Αλόνσο ο Ρούμπεν Αμορίμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Λίβερπουλ για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ. Μάλιστα οι Reds μπορούν να τον κάνουν δικό τους, πληρώνοντας ρήτρα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται απαγορευτικό για ένα κλαμπ της Premier League.

Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος κόουτς ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και έδωσε... διπλωματική απάντηση, καθώς τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι χαρούμενος στην ομάδα της πατρίδας του.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη Σπόρτινγκ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ. Έχουμε επικεντρωθεί στην κατάκτηση τίτλων. Θα δείτε στο τέλος. Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, περισσότερο από τα συμβόλαια, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε ο Αμορίμ.

Ο 39χρονος προπονητής μετράει ένα πρωτάθλημα, δυο League Cup και ένα Super Cup με τη Σπόρτινγκ, ενώ την τρέχουσα σεζόν ο απολογισμός του είναι 33 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Τα Λιοντάρια είναι στη 1η θέση με 68 βαθμούς, στο +1 από την Μπενφίκα, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Το συμβόλαιο του με το κλαμπ της Πορτογαλίας έχει ισχύ έως το 2026.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα