Λίβερπουλ: Στην κορυφή της λίστας ο Αμορίμ, η ρήτρα που ζητάει η Σπόρτινγκ

Αμορίμ

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο απέρριψε τόσο τη Λίβερπουλ όσο και τη Μπάγερν Μονάχου με τους Reds πλέον να έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ. Η ρήτρα που έχει θέσει η Σπόρτινγκ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έκλεισε... ευγενικά την πόρτα στις πρώην ομάδες του, τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου, καθώς αποφάσισε να μείνει για ακόμα μια χρονιά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πλέον οι Reds πρέπει να προχωρήσουν με άλλη περίπτωση της λίστας τους για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ και όπως προκύπτει στην κορυφή αυτής βρίσκεται ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι μόνος του στην τελική shortlist του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, όμως εμφανίζεται ως η Νο. 1 λύση. Σύμφωνα με την «Telegraph» ο 39χρονος κόουτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που είναι του... χεριού της Λίβερπουλ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Reds μπορούν να σπάσουν τη συμφωνία των Λιονταριών με τον Αμορίμ αντί 12.8 εκατομμυρίων λιρών, ήτοι 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και δεύτερη ρήτρα της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2025.

Ο 39χρονος προπονητής μετράει ένα πρωτάθλημα, δυο League Cup και ένα Super Cup με τη Σπόρτινγκ, ενώ την τρέχουσα σεζόν ο απολογισμός του είναι 32 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Τα Λιοντάρια είναι στη 2η θέση με 65 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, όμως έχουν παίξει δυο παιχνίδια λιγότερα. Το συμβόλαιο του με το κλαμπ της Πορτογαλίας έχει ισχύ έως το 2026.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα