Premier League - Poll: Μάχη τριών με «καυτό» πρόγραμμα, ποια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;

Πρέμιερ Λιγκ

bet365

Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο της Premier League και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τον πρωταθλητή.

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ». Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι πάλεψαν μέχρι και το τελικό σφύριγμα σε μια ακόμα παράσταση, όπως αυτές που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια με τους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα στους πάγκους.

Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα ήταν η Άρσεναλ η οποία μετά από σχεδόν τρεις μήνες «πάτησε» και πάλι κορυφή, με συγκάτοικο τη Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» ωστόσο είναι από πάνω λόγω της διαφοράς των τερμάτων, έχοντας ρίξει τεσσάρες, πεντάρες και εξάρες το τελευταίο διάστημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη δεν έχασε έδαφος καθώς έμεινε στο -1. Με δέκα αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, οι τρεις ομάδες δείχνουν ικανές να πάνε τη μάχη μέχρι τέλους σε μια από τις πιο συναρπαστικές κούρσες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Τη δεδομένη στιγμή το πρωτάθλημα μοιάζει να είναι πιο ανοικτό από ποτέ. Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να έχει στα... χαρτιά το πιο εύκολο πρόγραμμα εκ των τριών, έχοντας δύο ντέρμπι απέναντι σε ομάδες του Big 6, με το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» να αναμένεται να δώσει μερικές απαντήσεις. Οι «κανονιέρηδες» από την πλευρά τους έχουν στο πρόγραμμα τους τέσσερα ντέρμπι με ομάδες του Big 6. Τρία εκτός έδρας απέναντι σε Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τότεναμ και ένα εντός με την Τσέλσι, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να έχει φαινομενικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Η Λίβερπουλ έχει από την πλευρά της δύο ντέρμπι με το Big 6. Ένα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Γιουνάιτεντ και ένα με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», έχοντας ωστόσο μέσα στο πρόγραμμα και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τον πρωταθλητή της Premier League.

Η βαθμολογία των τριών:

1. Άρσεναλ 64 βαθμούς, +46 δ.τ.

2. Λίβερπουλ 64 βαθμούς, +39 δ.τ.

3. Μάντσεστερ Σίτι 63 βαθμούς, +35 δ.τ.

Πρόγραμμα Άρσεναλ:

Άρσεναλ

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Άρσεναλ - Λούτον

Μπράιτον - Άρσεναλ

Άρσεναλ - Άστον Βίλα

Γουλβς - Άρσεναλ

Τότεναμ - Άρσεναλ

Άρσεναλ - Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

Άρσεναλ - Έβερτον

Άρσεναλ - Τσέλσι (δεν έχει οριστεί ακόμα)

Πρόγραμμα Λίβερπουλ:

Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Μπράιτον

Λίβερπουλ - Σέφιλντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας

Φούλαμ - Λίβερπουλ

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Τότεναμ

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Γουλβς

Έβερτον Λίβερπουλ (δεν έχει οριστεί ακόμα)

Πρόγραμμα Μάντσεστερ Σίτι:

Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Λούτον

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (δεν έχει οριστεί ακόμα)

Loading...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα