Χαμός στην Premier League με τον Χάβερτς: «Έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει»

Χαμός στην Premier League με τον Χάβερτς: «Έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει»

Χάβερτς

bet365

Ο Κάι Χάβερτς κατάφερε να πετύχει ένα μεγάλο γκολ για την Άρσεναλ και να την επαναφέρει στην κορυφή, με τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ ωστόσο να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και τον Τόμας Φρανκ να τονίζει ότι ο Γερμανός έπρεπε να είχε αποβληθεί για θέατρο πριν σκοράρει.

Με λυτρωτή τον Κάι Χάβερτς η Άρσεναλ κατάφερε να λυγίσει στο τέλος την Μπρέντφορντ και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Premier League, περιμένοντας το μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και μοιάζει να πατάει καλύτερα από ποτέ. Σύμφωνα ωστόσο με τους ανθρώπους της Μπρένφορντ, ο Χάβερτς δεν έπρεπε να ήταν στο γήπεδο στο λεπτό που σκόραρε, με τον Τόμας Φρανκ να υποστηρίζει ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν σκοράρει!

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπρέντφορντ στάθηκε σε μια φάση στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Χάβερτς «βούτηξε» μέσα στην περιοχή σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τον διαιτητή και να κερδίσει πέναλτι. Φυσικά ο Γερμανός δεν κέρδισε κάτι, ωστόσο κατάφερε να γλιτώσει και την κίτρινη κάρτα η οποία θα ήταν η δεύτερη του στον αγώνα!

Ο Φρανκ μίλησε για τη φάση και δήλωσε ότι ο Χάβερτς έπρεπε να είχε αποβληθεί σε εκείνο το σημείο του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. «Πιστεύω ότι ο Χάβερτς δεν έπρεπε να βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο όταν πέτυχε το γκολ. Ήταν ξεκάθαρη βουτιά. Μπορεί να ήταν δύσκολο για τον διαιτητή να το δει ωστόσο ο βοηθός έπρεπε να το είχε παρατηρήσει», τόνισε ο Φρανκ μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα η Μπρέντφορντ ανέβασε την επίμαχη φάση στα social media δείχνοντας από όλες τις οπτικές γωνίες τη βουτιά του Χάβερτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα