Άρσεναλ: Ψάχνει σέντερ φορ και... γλυκοκοιτάζει τρία υποσχόμενα «διαμάντια»

arsenal_strikers

bet365

Τα ονόματα των Έβαν Φέργκιουσον, Βίκτορ Γιόκερες και Μπένιαμιν Σέσκο βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ εν όψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού.

Παραμένει κάτι παραπάνω από... ολοζώντανη στη φετινή μάχη του τίτλου στην Premier League, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Άρσεναλ δεν σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της. Και το πιο σημαντικό κομμάτι που θα ήθελε να προσθέσει στο παζλ της εν όψει καλοκαιριού είναι αναμφίβολα ένας ελίτ σέντερ φορ.

Ήδη λοιπόν έχει αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές της και, όπως μετέδωσε το Athletic, έχει καταλήξει στους τρεις βασικότερους υποψηφίους της. Ο λόγος για τον Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον, τον Βίκτορ Γιόκερες της Σπόρτινγκ και τον Μπένιαμιν Σέσκο της Λειψίας.

Πρόκειται για τρεις παίκτες που έχουν τραβήξει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του και θεωρούνται ό,τι καλύτερο και πιο υποσχόμενο έχει να επιδείξει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τη θέση του επιθετικού στο μέλλον.

Και οι τρεις τους διακρίνονται για τον συνδυασμό τεχνικής κατάρτισης και αθλητικότητας, όπως και για τη σχέση τους με τα αντίπαλα δίχτυα.

Σίγουρα πάντως, οι Gunners θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσουν κάποιον εξ αυτών στα κόκκινα. Οι ενδεχόμενες απαιτήσεις της Μπράιτον και της Λειψίας δεν είναι γνωστές, ωστόσο ο Γιόκερες της Σπόρτινγκ έχει ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα