Ντι Μάρτζιο: «Ο Κατσέρης θα υπογράψει στην Μπόρνμουθ, μετά θα πάει δανεικός στη Λοριάν»

Newsroom
Κατσερης

bet365

Η μετακίνηση του Πάνου Κατσέρη στη γαλλική ομάδα θεωρείται πλέον «δεδομένη», αλλά ο Ελληνας μπακ θα γίνει νωρίτερα παίκτης της Μπόρνμουθ της Premier League.

Μια ανάσα από τη Λοριάν δείχνει πλέον ο Πάνος Κατσέρης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Γαλλία και Ιταλία για το μέλλον του Ελληνα δεξιού μπακ-χαφ.

Η Καταντζάρο που ανήκει φαίνεται πως έκανε αποδεκτή την πρότασή της ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ plus 600.000 ευρώ σε μπόνους και ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μετέδωσε πριν από λίγο ότι ο παίκτης θα μεταβεί την Τρίτη (23/1 στη Γαλλία με σκοπό να πέσουν οι υπογραφές.

Υπάρχει όμως μία νέα παράμετρος στο deal.

Μέχρι πρότινος «φωτογραφίζονταν» πως ο Κατσέρης που έχει φέτος 15 συμμετοχές και 2 ασίστ στη Serie B θα υπογράψει απευθείας στο club της Ligue 1 και επειδή έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Μπόρνμουθ θα βρίσκεται υπό... παρακολούθησε από εκείνο της Premier League.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι ο Κατσέρης θα υπογράψει συμβόλαιο με εκείνο της Premier League διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2028 και μέσω αυτού θα παραχωρηθεί δανεικός στη Λοριάν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα