Τσέλσι: «Όχι» της Μπενφίκα σε πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για τον Αντόνιο Σίλβα

Νίκος Κικίδης
Αντόνιο Σίλβα

bet365

Πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αντόνιο Σίλβα από τη Μπενφίκα φέρεται να κατέθεσε η Τσέλσι, με την απάντηση των Πορτογάλων ωστόσο να είναι αρνητική.

Έναν χρόνο μετά την πολύκροτη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες αντί 120 εκατομμυρίων ευρώ, η Τσέλσι «χτύπησε» ξανά την πόρτα της Μπενφίκα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής «A Bola», οι Μπλε κατέθεσαν πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ, Αντόνιο Σίλβα, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα που πρόκειται να «ξεπηδήσουν» στην κορυφαία σκηνή τα επόμενα χρόνια.

Παρόλα αυτά αν οι Μπλε τον θέλουν πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, καθώς οι Αετοί δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν μεσούσης της σεζόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση και υπέδειξε στην Τσέλσι την ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού και ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου πως δεν περιμένει αποχωρήσεις εν μέσω της σεζόν. «Μιλάω καθημερινά με όλους τους παίκτες. Είμαστε στη μέση της σεζόν, έχουμε μεγάλους στόχους ως Μπενφίκα. Φυσικά δεν θα αφήσουμε αυτούς τους παίκτες να φύγουν, τους χρειαζόμαστε και δεν θέλουν να φύγουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό» τόνισε ο Γερμανός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα