Τότεναμ μεταγραφές: Συμφώνησε με Τζένοα για Ντράγκουσιν στα 25 εκατ. ευρώ, η διορία της Μπάγερν

Συμφώνησε της Τότεναμ με την Τζένοα για τον Ντράγκουσιν στα 25 εκατ. ευρώ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γερμανία, η Τότεναμ έκλεισε την συμφωνία για την απόκτηση του Ραντού Ντράγκουσιν από την Τζένοα. Η διορία που έχει η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτερνμπεργκ αποκάλυψε σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες πως η Τότεναμ τα βρήκε με την Τζένοα για να κάνει δικό της τον Ράντου Ντράγκουσιν.

Ο 21χρονος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να κοστίσει 25 εκατ. ευρώ, χωρίς τα μπόνους, στα «σπιρούνια» και αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Η ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου δεν είναι η μόνη που έχει ενδιαφέρεται για τον Ντράγκουσιν, αφού έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον και από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο μετά την συμφωνία, οι Γενοβέζοι ξεκαθάρισαν πως οι Βαυαροί έχουν προθεσμία μέχρι σήμερα να κάνουν την πρότασή τους, αν θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την συμφωνία και κάνει λόγο απλά για πρόταση 25+5 εκατ. ευρώ της Τότεναμ, αποκάλυψε μία επιπλέον λεπτομέρεια για το deal τονίζοντας πως ο Ντζεντ Σπενς, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Λιντς, θα παραχωρηθεί δανεικός στην Τζένοα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα