Μπέκαμ: «Ξέρω τους σωστούς ανθρώπους για να αντικαταστήσουν τους Γκλέιζερς»

Μπέκαμ: «Ξέρω τους σωστούς ανθρώπους για να αντικαταστήσουν τους Γκλέιζερς»

Newsroom
beckham

bet365

Ο πρώην μέσος του συλλόγου Ντέιβιντ Μπέκαμ επιθυμεί να δει τη Γιουνάιτεντ να αποκαθιστά την παλιά τηςς δόξα και άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να... εμπλακεί στα διοικητικά της!

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την πρώην ομάδα του να απαλλαγεί από την οικογένεια Γκλέιζερ και να επιστρέψει στην παλιά της δόξα, λέγοντας ότι γνωρίζει «τους κατάλληλους ανθρώπους» για να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη εξαγορά του συλλόγου.

Οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους ότι σκέφτονταν να πουλήσουν τη Γιουνάιτεντ, αλλά παρά τις προτάσεις δεν υπήρξαν εξελίξεις στην πώληση. Συγκεκριμένα καταβλήθηκαν προσφορές περίπου 5 δισεκατομμυρίων λιρών από τον όμιλο Ineos του Τζιμ Ράτκλιφ και τον Σεΐχη του Κατάρ Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Ο Μπέκαμ, πλέον συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, μίλησε για τα πρόσφατα προβλήματα του πρώην συλλόγου του σε συνέντευξή του στο Sky Sports. Ερωτηθείς τι πιστεύει ότι θα συμβεί στο «Όλντ Τράφορντ» στο εγγύς μέλλον, είπε: «Λοιπόν, ας δούμε. Νομίζω ότι ο Τεν Χαγκ είναι καλός προπονητής. Είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή, αλλά υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τον σύλλογο, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο για αυτόν. Όλοι θέλουμε να φύγει αυτός ο θόρυβος και θέλουμε να ληφθεί μια απόφαση, και για τον σύλλογο, και για τους οπαδούς, τους παίκτες και τον προπονητή επίσης. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος, συλλόγους στον κόσμο. Θέλουμε σταθερότητα και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Και όσον αφορά μια πιθανή εξαγορά, είπε: «Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας που νιώθουμε ότι πρέπει να τρέξουν και να φροντίσουν τον σύλλογο και να τον πάνε πίσω εκεί που ανήκει. Στα μάτια μας, στα μάτια των οπαδών, είμαστε νούμερο ένα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Πιστεύω ότι ξέρω τους κατάλληλους ανθρώπους για να το κάνουμε αυτό».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα