Ο Μπέκαμ επικοινώνησε με τον Μαγκουάιρ μετά την τελευταία του γκάφα

Newsroom
Ο Μπέκαμ επικοινώνησε με τον Μαγκουάιρ μετά την τελευταία του γκάφα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας Ντέιβιντ Μπέκαμ επικοινώνησε με τον Χάρι Μαγκουάιρ μ' ένα υποστηρικτικό μήνυμα μετά το αυτογκόλ του κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έστειλε σύμφωνα με βρετανικά Μέσα μήνυμα στον Χάρι Μαγκουάιρ λέγοντάς του να κρατήσει το κεφάλι ψηλά εν μέσω των νέων αντιδράσεων από τους φιλάθλους μετά το αυτογκολ του στο παιχνίδι κόντρα στην Σκωτία, αφού και ο ίδιος «ξέρει πώς είναι να σε στοχοποιούν» μετά την περίφημη κόκκινη κάρτα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Ο 30χρονος στόπερ ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης στον βρετανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα μετά το αυτογκόλ του στο φιλικό των «Three Lions» και τα υποστηρικτικά μηνύματα από συμπαίκτες, προπονητή και... τη μαμά του. Σύμφωνα με τη Sun, ο Μπέκαμ ήταν ένας από εκείνους που επικοινώνησαν μαζί του προτρέποντάς τον να κρατήσει ψηλά το κεφάλι.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας έχει εμπειρία από πρώτο χέρι στην αντιμετώπιση της οξείας κριτικής, μετά την κόκκινη κάρτα του κόντρα στην Αργεντινή στη μάχη των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας το 1998. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπέκαμ είπε στον Μαγκουάιρ να κρατήσει ψηλά το κεφάλι, ότι ξέρει πώς είναι να σε στοχοποιούν και πως το ξεπέρασε και είναι βέβαιος πως ο Χάρι μπορεί να κάνει το ίδιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα