Τσέλσι μεταγραφές: Ανακοίνωσε Λάβια, τέλος σε ένα ακόμα σίριαλ (vid)

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Λάβια

bet365

Μετά τον Μόιζες Καϊσέδο, η Τσέλσι έβαλε οριστικά τέλος στο έτερο μεταγραφικό σίριαλ του Ρομέο Λάβια, ανακοινώνοντας επίσημα τον Βέλγο μέσο για τα επόμενα επτά χρόνια.

Το όνομά του απασχολούσε καθημερινώς τους φίλους της Premier League και ιδίως αυτούς των Τσέλσι και Λίβερπουλ, ως ένα... spin-off σίριαλ στη βασική μεταγραφική υπόθεση του Μόιζες Καϊσέδο. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, όμως, τελικά δεν σημειώθηκε ντόμινο μεταξύ Μπλε και Κόκκινων. Κι αυτό γιατί οι Λονδρέζοι αφού έκαναν τον μέσο από το Εκουαδόρ τον ακριβότερο παίκτη όλων των εποχών στο Νησί, απέκτησαν για... πάρτη τους και τον 19χρονο Βέλγο μέσο από τη Σαουθάμπτον.

Ο Λάβια ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τους Αγίους δεν κατέληξαν ποτέ σε deal και η Τσέλσι μπήκε σφήνα, ανακοινώνοντας πλέον κι επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα επτά χρόνια. Με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 68 εκατομμύρια ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μακράν της δεύτερης η ακριβότερη πώληση ομάδας που αγωνίζεται στην Championship.

Τα συνολικά έξοδα των Μπλε στο τρέχον παζάρι ξεπέρασαν το φράγμα των 450 εκατομμυρίων ευρώ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα