Ντέλε Άλι: Η οικογένειά του αρνείται όλα όσα αποκάλυψε ο μέσος στην συνέντευξη με τον Νέβιλ

Ντέλε Άλι: Η οικογένειά του αρνείται όλα όσα αποκάλυψε ο μέσος στην συνέντευξη με τον Νέβιλ

dele_alli

bet365

Ο Άγγλος μέσος σόκαρε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην παιδική του ηλικία, με τη βιολογική του μητέρα να διαψεύδει όλα του τα λεγόμενα.

Η πρόσφατη συνέντευξη του Ντέλε Άλι στον Γκάρι Νέβιλ έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο μέσος άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε το δράμα που είχε ζήσει στην παιδική του ηλικία και που, μέχρι σήμερα, επηρεάζει τις αθλητικές του επιδόσεις: από τη σεξουαλική κακοποίηση, μέχρι τη διακίνηση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις οκτώ ετών.

Τώρα, η μητέρα του διέψευσε κατηγορηματικά κάθε λέξη του σε συνέντευξή της στο γαλλικό μέσο «OJBSPORT»: «Ο Ντέλε δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν. Σε ηλικία επτά ετών φοίτησε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Λάγος. Δεν τον έστειλαν ποτέ στην Αφρική για πειθαρχία. Είναι ένα κραυγαλέο ψέμα. Είχε έναν οδηγό που τον έπαιρνε κάθε μέρα από το σχολείο. Έχουμε όλα τα έγγραφα και τις φωτογραφίες του με τον μπαμπά του από τότε που γεννήθηκε ως παιδί. Του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου», είπε.

«Όταν ήταν περίπου 13 ετών, ο Ντέλε άρχισε να προπονείται στο MK Dons πέντε ημέρες την εβδομάδα. Έτσι, για λόγους ευκολίας, άρχισε να μένει στο σπίτι του καλύτερου φίλου του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να γυρίζει σπίτι τα Σαββατοκύριακα. Ήταν δύσκολο για μας να τον αφήσουμε να μένει μακριά από το σπίτι, αλλά δεν είχαμε αυτοκίνητο και μου ήταν δύσκολο να τον πάω στην προπόνηση», συνέχισε.

Επιπλέον, αρνήθηκε ότι έχει πρόβλημα με το ποτό: «Έχει ειπωθεί ότι υπέφερα από αλκοολισμό και ότι τον εγκατέλειψα επειδή δεν μπορούσα να τον φροντίσω, αλλά αυτό είναι ψέμα. Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να πετύχει το όνειρό του, αλλά ήταν ακόμα ο γιος μου και ήμουν δίπλα του κάθε φορά που με χρειαζόταν», είπε.

«Μια συγκεκριμένη Τετάρτη, τηλεφώνησα στον Κένι (τον πατέρα του) για να του πω ότι η οικογένεια Χίκφορντ δεν είχε επιστρέψει τον Ντέλε όπως συνήθως. Ο Κένι κάλεσε στην οικιεία τον Χίκφορντ κι αυτοί τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να τον κρατήσουν ένα ακόμα βράδυ, γιατί είχαν ένα πιο άνετο μέρος για αυτόν και ο γιος τους είναι καλός φίλος του Ντελέ. Ο Κένι συμφώνησε, μη γνωρίζοντας ότι οι Χίκφορντ είχαν ένα σχέδιο από τότε», κατέληξε η μητέρα του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα