Premier League μεταγραφές: Στα... πόδια του 19χρονου Λάβια των 60 εκατ. ευρώ το Big-6

lavia_southampton

bet365

Τις δαγκάνες τους στον 19χρονο Ρόμεο Λάβια της υποβιβασμένης Σαουθάμπτον είναι έτοιμες να απλώσουν Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Στα 60 εκατ. ευρώ τον κοστολογούν οι Άγιοι, με τη Σίτι από το 2024 να διατηρεί ρήτρα επαναγοράς.

Σχεδόν όλες οι ομάδες του Big-6 της Αγγλίας, όλοι πλην Τότεναμ, ακονίζουν τα ξίφη τους και ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για την πολυπόθητη υπογραφή του Ρομέο Λάβια!

Ο 19χρονος αμυντικός χαφ της Σαουθάμπτον εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του και αυτή τη στιγμή η Championship φαντάζει ιδιαίτερα «μικρή» για εκείνον. Κι αυτό διότι δείχνει σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τους Αγίους.

Η Σαουθάμπτον τον αγόρασε πριν από έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μερίμνησε να τοποθετήσει στον Βέλγο ρήτρα επαναγοράς ύψους 50 εκατομμυρίων. Αυτή όμως έχει ισχύ από το 2024 και τούτο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι υπόλοιποι αγγλικοί γίγαντες. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε που εξελίχθηκε στις ακαδημίες της Άντερλεχτ και των Πολιτών μέτρησε 29 συμμετοχές (αναγκάστηκε να μείνει εκτός για δύο μήνες λόγω τραυματισμού) και 1 γκολ.

Οι Times, αλλά και άλλα αγγλικά Μέσα, άλλωστε μεταδίδουν πως έρχεται... πόλεμος για τον νεαρό μέσο. Η Άρσεναλ, παρά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις, είναι η τελευταία που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της, μπαίνοντας σε έναν... χορό που ήδη περιλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρεντς δείχνουν να είναι στην pole position, με τους Μπλε να επικεντρώνονται προς το παρόν στον Καϊσέδο της Μπράιτον και τους Κόκκινους Διαβόλους να βρίσκουν σχετικά «αλμυρή» την τιμή του.

Η Σαουθάμπτον θα ήθελε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να... γλιτώσει τη Μάντσεστερ Σίτι και ζητά τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά όμως, η υψηλή ζήτηση για τον 19χρονο μπορεί να εκτοξεύσει το κόστος του. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση αλλά τα ΜΜΕ της Αγγλίας παρουσιάζουν τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα των Αγίων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα