Παρουσιάστηκε η «Future Team» (pics)

Gazzetta team
Παρουσιάστηκε η «Future Team» (pics)

bet365

Το νέο αυτό εγχείρημα σε σχέση με τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: «Εκατοντάδες παιδιά ονειρεύονται μια επαγγελματική εξέλιξη σε κάποια ειδικότητα του ποδοσφαίρου! Αθλητής, προπονητής, επιστημονικός συνεργάτης, διοικητικός παράγοντας, αθλητικογράφος κλπ. Βάση για μία επιτυχή πορεία στο υψηλό διεθνές και ελληνικό επαγγελματικό επίπεδο αποτελεί η ολοκληρωτική γνώση των μηχανισμών του αθλήματος αλλά και οι αξίες που ταυτίζουν τον πρωταγωνιστή με τον υγιή φίλαθλο, τον απαραίτητο τροφοδότη της βιομηχανίας παραγωγής αθλητικού θεάματος.

Η “Future Team” είναι το φιλόδοξο project που δημιουργήθηκε για να καλύψει την τεράστια αυτή εκπαιδευτική ανάγκη στην χώρα μας. Παρουσιάστηκε την Τετάρτη 12/6 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α από τους εμπνευστές της, τον ιδιοκτήτη των Νικητών Ηλία Καραπιπέρη και τον τεχνικό διευθυντή του προγράμματος Σπύρο Πασπαλίδη.

Ο κύριος Πασπαλίδης είναι δημιουργός του ”GP” (οργανισμός που εκπαιδεύει και αναδεικνύει επαγγελματίες αθλητές), έχει προϋπηρεσία στην Elite ακαδημία της Arsenal FC στην Ελλάδα και την κεντρική ακαδημία του Λονδρέζικου συλλόγου στην Αγγλία, και είναι εξωτερικός συνεργάτης(τεχνικός σύμβουλος) της Borussia Dortmund στα τμήματα υποδομών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Arsenal, Brentford, Παναθηναϊκός) και Λευτέρης Αστράς (Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης). Αμφότεροι αποτελούν ποδοσφαιρικά «παιδιά» του κύριου Πασπαλίδη από την Elite της Arsenal και το “GP” αντίστοιχα, και αναφέρθηκαν στην καταλυτική επιρροή που είχε η συνεργασία τους με τον τεχνικό διευθυντή της “Future Team” στην επαγγελματική τους ανάδειξη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ (Δημήτρης Γιαρένης και Γιάννης Νάκας), οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης κύριοι Λιακόπουλος Άγγελος και Χριστοφιλέας Παναγιώτης (προπονητής Εθνικής Ενόπλων) και ο κύριος Αντωνίου Νίκος (υποψήφιος βουλευτής).

H Future Team θα απαρτίζεται(αρχικά) από παιδιά γεννημένα το 2006 και το 2007. Τα πρώτα trials (συμμετοχή στο [email protected]) για τα παιδιά που θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση στο πρόγραμμα θα γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (1,3 και 4 Ιουλίου). Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η δίκαιη αξιολόγηση, ο μέγιστος αριθμός παιδιών που θα φιλοξενηθούν στα πρώτα δοκιμαστικά είναι 50.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης “D’ARTEMIS Distillery” και “Cook & Grill”, και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων της Ένωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα