«Αρεσει πολύ στην Μπάρτσα ο Κωνσταντέλιας»

«Αρεσει πολύ στην Μπάρτσα ο Κωνσταντέλιας»

«Αρεσει πολύ στην Μπάρτσα ο Κωνσταντέλιας»

bet365

Η αναφορά της καταλανικής «Sport» στον 16χρονο νεαρό αστέρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει πάρει την τελική απόφασή του.

Στη «La Masia» εξετάστηκαν και εξετάζονται διάφοροι νεαροί ποδοσφαιριστές από πολλές χώρες του εξωτερικού, καθώς η Juvenil B (δύο σκαλοπάτια κάτω από την Barca B) θα χρειαστεί ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι με δεδομένες τις αποχωρήσεις κάποιων νεαρών παικτών, που θα ανέβουν στις επόμενες ομάδες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ως εκ τούτου, στις περίφημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα δοκιμάζουν αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. «Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ακαδημίες, σε αντίθεση με τον τελευταίο υποψήφιο, έναν 18χρονο Βραζιλιάνο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες», αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport». «Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που άρεσαν. Πριν από έναν μήνα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε με τους νεαρούς και έλαμψε με την τεχνική του», καταλήγει η αναφορά στον μικρό του ΠΑΟΚ.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ και όντως αυτό συμβαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση της Μπαρτσελόνα, ούτε υπάρχει οριστική συμφωνία των δύο ομάδων για τον 16χρονο μεσοεπιθετικό από το Βόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα