Ταμπάρες: «Ηταν όνειρο, αλλά ας μην είμαστε δραματικοί»

Ταμπάρες: «Ηταν όνειρο, αλλά ας μην είμαστε δραματικοί»

Gazzetta team
Ταμπάρες: «Ηταν όνειρο, αλλά ας μην είμαστε δραματικοί»

bet365

Ο προπονητής της Ουρουγουάης δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και παραδέχτηκε ότι η Γαλλία ήταν ανώτερη και άξιζε την πρόκριση. Αρνήθηκε όμως να τον πάρει από κάτω.

«Απόψε παίξαμε κόντρα σε αντίπαλους που ήταν καλύτεροι και ισχυρότεροι από εμάς. Οφείλουμε να το παραδεχτούμε και να τους συγχαρούμε. Μετά το ματς είπα στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι και να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τι είπα στον Μουσλέρα. Ολοι είδαμε τι συνέβη, αλλά υπήρξε πολύ βασικός κρίκος σε όσα πετύχαμε. Δεν πρόκειται να κρυφτώ και να ρίξω την ευθύνη στους παίκτες μου. Μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτα, δεν κάνουν λάθη.

Απόψε τα όνειρά μας έφτασαν στο τέλος τους. Ωστόσο, ο κόσμος είδε όσα πετύχαμε, όσα θέλαμε να κάνουμε και τι είδους χώρα είμαστε. Μία μικρή χώρα και γι' αυτό για εμάς είναι σκληρότερο αυτό που αισθανόμαστε απ' ό,τι η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία. Οταν χάνεις πονάς, αλλά ας μην είμαστε τόσο δραματικοί. Ονειρευτήκαμε, τελείωσε και περιμένουμε το επόμενο Μουντιάλ».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα