Bracket challenge και... τελικός έκπληξη! (pic)

Θάνος Σαρρής
Bracket challenge και... τελικός έκπληξη! (pic)

bet365

Ο Θάνος Σαρρής βγάζει τις ομάδες που θα περάσουν στους «8», καθώς και στις επόμενες φάσεις του Μουντιάλ από το bracket του gazzetta.gr και βλέπει τελικό... έκπληξη!

Όμιλοι τέλος, λοιπόν. Το όμορφο παραμύθι των ομάδων όπως ο Παναμάς και η Σενεγάλη έφτασε στο τέλος του, ο εκκωφαντικός αποκλεισμός της Γερμανίας μοιάζει να ανήκει στο παρελθόν και πλέον μπαίνουμε στο κυρίως «πιάτο» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου, με τα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Στους «16» ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Ουρουγουάης με την Πορτογαλία, της Γαλλίας με την Αργεντινή, της Κολομβίας με την Αγγλία και της Βραζιλίας με το Μεξικό. Σε ένα Μουντιάλ που μας έμαθε από νωρίς ότι η κατοχή δεν έχει σημασία, ότι οι «μεγάλοι» τα βρίσκουν δύσκολα στις οργανωμένες τακτικές των «μικρότερων». πασχίζοντας για δημιουργία και ότι οι στημένες φάσεις μπορούν να κρίνουν ένα ματς, είναι πολύ πιθανόν οι επικρατήσεις που θεωρούνται εκπλήξεις να συνεχιστούν.

Το απόλυτα εθιστικό bracket του gazzetta.gr σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε όλο το μονοπάτι μέχρι τον τελικό. Αν και ξέρουμε ότι οι πιθανότητες για το δικό μας δρομολόγιο είναι μικρές, πάμε παρέα με το Jack Daniel's... με αρκετά αουτσάιντερ.

Αφήνουμε έξω την Πορτογαλία του Σάντος και του Ρονάλντο για χάρη της απόλυτα τίμιας και ποδοσφαιρικής Ουρουγουάης, βλέπουμε την προσωπική συμπάθεια Αργεντινή να κάνει την έκπληξη -γιατί έκπληξη θα είναι με βάση την εικόνα της- και να περνά τη Γαλλία. Κι από εκεί και πέρα Βραζιλία, Βέλγιο, Ισπανία, Κροατία, Ελβετία και Αγγλία. Ημιτελικούς Ουρουγουάη-Βέλγιο και Κροατία-Αγγλία και το Κροατία-Βέλγιο ζευγάρι τελικού! Ξαναβλέποντάς το βέβαια με λιγότερο ενθουσιασμό ίσως άλλαζα κάποια πράγματα, αλλά αφού δεν το έχω κάνει ακόμα share στα Social Media, μπορώ να το πάω και από την αρχή!

Μπες κι εσύ τώρα εδώ και κάνε τις δικές σου προβλέψεις παρέα με το Jack Daniel's. Αφού τις μοιραστείς σε Facebook και Twitter, είσαι έτοιμος να δεις το παιχνίδι με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα