Μεξικό - Σουηδία 0-3

Gazzetta team
Μεξικό - Σουηδία 0-3

bet365

Η Σουηδία ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε το Μεξικό 3-0 και πέρασε ως 1η στην επόμενη φάση. Οι Μεξικάνοι ήταν σε... σιέστα, αλλά πανηγύρισαν την πρόκριση χάρη στο κάζο των Γερμανών!

Σουηδία... μαγεία και οι Σκανδιναβοί στα νοκ άουτ ματς του Μουντιάλ. Οι παίκτες του Αντερσον ήταν εντυπωσιακοί, επιβλητικοί, εκμεταλλεύθηκαν την αδυναμία των Μεξικανών και πέτυχαν τεράστια νίκη με 3-0. Πρώτη η Σουηδία στον όμιλο, δεν πλήρωσε τη... σιέστα το Μεξικό, αφού οι Κορεάτες φρόντιζαν την ίδια στιγμή να σοκάρουν τους Γερμανούς.

Η Σουηδία έπρεπε να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει το σοκ του... Κροος. Τα κατάφερε και με το παραπάνω. Μπήκε ορεξάτη, πίεσε τους Μεξικάνους και στο δεκάλεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες με Μπεργκ και Φόρσμπεργκ! Οι Μεξικάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στην πρώτη ωραία προσπάθεια βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ! Ο Τσιτσαρίτο έκλεψε, ο Λοσάνο μοίρασε ωραία, αλλά το πλασέ του Βέλα πέρασε εκτός! Ηταν και η τελευταία δυνατή ευκαιρία για την ομάδα του Οσόριο που παρουσίασε ένα απογοητευτικό πρόσωπο τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Ο Οτσόα ήταν εξαιρετικός και στο 29' έκανε μια τεράστια επέμβαση στο κοντινό σουτ του Μπεργκ. Ο πρώην «πράσινος» βρέθηκε σε θέση βολής στο 45', αλλά και πάλι αστόχησε!

Οι Σκανδιναβοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, μόνο που τώρα είχαν και την ουσία! Στο 50ο λεπτό ήρθε το γκολ για την ομάδα του Αντερσον. Μετά από σέντρα που έγινε από τον Μπεγκ, ο Κλάεσεν δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, αλλά ο προωθημένος Αουγκούστινσον με αριστερό βολέ νίκησε τον Οτσόα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σουηδίας. Οι Μεξικάνοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν, αλλά το έκαναν με λάθος τρόπο και το πλήρωσαν! Τα κενά ήταν πολλά και οι Σκανδιναβοί το εκμεταλλεύθηκαν. Ο Μπεργκ στο 60ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τον Μορένο και ο Γκράνκβιστ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Στο 74' ο Αλβαρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0 και το μυαλό πλέον ήταν μόνο στο Καζάν. Ο πάγκος, οι οπαδοί του Μεξικού περίμεναν το δώρο των Κορεατών και όταν αυτό ήρθε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Οι Μεξικάνοι πέρασαν για έβδομη σερί διοργάνωση στους «16», αλλά ο Οσόριο πρέπει να προβληματιστεί αρκετά από την εικόνα της ομάδας του...


Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο (65΄ Φαμπιάν), Μορένο, Σαλσέδο, Αλβαρες, Γκουαρδάδο (75΄ Κορόνα), Ερέρα, Λαγιούν (89΄ Περάλτα), Λοσάνο, Βέλα, Ερνάντες

Σουηδία (Γιάνε Αντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Λάρσον (57΄ λ.τρ. Σβένσον), Έκνταλ (80΄ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ (68΄ Τέλιν)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα