Μέσι σταμάτα, δεν είναι πια αστείο... (pics)

Μέσι σταμάτα, δεν είναι πια αστείο... (pics)

bet365

Το ... ξανάκανε ο αθεόφοβος και δεν λέει να το κόψει! Ο Λιονέλ Μέσι ανάγκασε και πάλι τους αντίπαλους αμυντικούς να... τσουγκρίσουν μεταξύ τους, όπως το έχει προκαλέσει αρκετές άλλες φορές στο παρελθόν, αφήνοντάς τους να τον βλέπουν να σκοράρει...

Σλοβακία - Ολλανδία με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Αργεντινής με την Αϊτή (4-0), ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και ηγέτης της «αλμπισελέστε», πέτυχε το 47ο χατ-τρικ της καριέρας του (41 με τους «μπλαουγκράνα» και 6 με την εθνική ομάδα).

Σκοράροντας με σχετική άνεση και έχοντας βρει στο πρόσωπο και τα πόδια του Κριστιάν Παβόν έναν συνεργάτη όπως ακριβώς τον θέλει στον αγωνιστικό χώρο, ο Μέσι υπέπεσε σε ένα από τα... αμαρτήματά του.

Ποιο ήταν αυτό; Να αναγκάσει αντιπάλους του να ... τσουγκρίσουν μεταξύ τους και να σωριαστούν στο έδαφος, σε μια παντελώς ανεπιτυχή προσπάθεια να τον σταματήσουν.

Το καλό για εκείνους, είναι πως δεν είναι οι πρώτοι που το παθαίνουν. Το κακό, όμως, είναι πως... απλά προσθέτονται σε μια λίστα αντιπάλων του Αργεντινού σούπερ σταρ που απλά εκτίθενται ανεπανόρθωτα μπροστά σε χιλιάδες μάτια, απέναντι στον εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα