Ρεν: Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα πριν τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Ρεν

bet365

Η Ρεν υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Λοριάν με 2-1 εκτός έδρας και έρχεται στην Αθήνα, όχι και με το καλύτερο ηθικό, για να δώσει τη «μάχη» της στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεν έχασε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λοριάν, που πέτυχε μόλις την δεύτερη νίκη της στη σεζόν κι όλα λίγες μέρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του Ομαρί στο τέταρτο λεπτό ενώ για την Ρεν ισοφάρισε ο Μπλας στο 21ο λεπτό. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η Λοριάν ανέκτησε το προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Τουρέ στο 45+1'. Κάπως έτσι η ομάδα του Γκενεσιό μετά από ένα τρομερό πρώτο μέρος με τις τελικές να είναι 15-1 υπέρ της (!!) βρέθηκε τελικά να είναι πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεν συνέχισε να διατηρεί την κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να είναι όσο απειλητική ήταν στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει το γκολ που θα την βοηθήσει να αποφύγει έστω την ήττα. Έτσι με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε 8η με 11 βαθμούς ενώ η Λοριάν ανέβηκε 12η με εννιά βαθμούς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα