Ligue 1: Έσπασε την... κατάρα η Μονακό, ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για τη Λυών

monaco_win

bet365

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στη Ligue 1 Μονακό και Λυών. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν με 1-0 της Ρεν και οι Λιονέ 3-1 της Ναντ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Μονακό νίκησε για πρώτη φορά από τις αρχές Δεκεμβρίου στο «Λουί Ντε», καθώς επικράτησε με 1-0 της Ρεν και κατάφερε να σπάσει την... κατάρα τεσσάρων μηνών που την ήθελε δίχως νίκη στην έδρα της.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Άντι Χίτερ ο Μαγνές Ακλιούς, κάνοντας το 1-0 στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για τη Λυών

Η Λυών με μια τρομερή ανατροπή, επικράτησε εκτός έδρας της Ναντ με 3-1 και ανέβηκε στη 10η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με 38 βαθμούς.

Η ομάδα του Πιερ Σαζ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 16ο λεπτό από το τέρμα του Ματίς Αμπλίν, κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό, ο Αλεξάντερ Λακαζέτ ισοφάρισε για λογαριασμό των Λιονέ και ο Μαμαντού Φοφανά δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το τρίτο γκολ πέτυχε για τη Λυών ο Γκιφτ Όρμπαν στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+7' διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

  • Μπρεστ - Μετς 4-3
  • Μονπελιέ - Λοριάν 2-0
  • Ρεμς - Νις 0-0
  • Τουλούζ - Στρασμπούργκ 0-0
  • Μονακό - Ρεν 1-0
  • Ναντ - Λυών 1-3

Η βαθμολογία

ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα