Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες για Στρασβούργο και Τουλούζ

strasburggg

bet365

Το Στρασβούργο νίκησε με ανατροπή τη Ρεμς 3-1 και η Τουλούζ επικράτησε εκτός έδρας της Ρεν με σκορ 2-1, επιστρέφοντας αμφότερες στις νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στρασβούργο και Τουλούζ συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στη Ligue 1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Τουλούζ επικράτησε με ανατροπή εκτός έδρας της Ρεν και σκορ 2-1, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς. Το σκορ άνοιξαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, με το γκολ του Ντουέ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς. Με το τέρμα του Κάσερες (22') και του Ντιαρά στο 32ο λεπτό, η Τουλούζ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το «Roazhon Park».

«Τριάρα» με ανατροπή για το Στρασβούργο

Το Στρασβούργο με ανατροπή επικράτησε εντός έδρας της Ρεμς με 3-1 και ανέβηκε στην 11η θέση της Ligue 1 με 36 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, οι δύο Ιάπωνες, Ιτό και Νακαμούρα, συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να κάνει σέντρα από δεξιά και τον δεύτερο να σκοράρει με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαμεϊρό στο 44' και στην επανάληψη, την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σιλά στο 50ο λεπτό του ματς. Ο Σαχί στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+2', διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Στρασβούργου. Η Ρεμς αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα από το 45+7', λόγω της αποβολής του Κονέ.

Η βαθμολογία

ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα