Ρεν - Ναντ 3-1: Επιτέλους... τρίποντο για την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Ιάσονας Θεριός
Ρεν

bet365

Μετά από πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στη Ligue 1, η Ρεν «λύγισε» 3-1 εντός έδρας τη Ναντ των δέκα παικτών και επέστρεψε στις νίκες.

Λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (05/10), η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ρεν, έσπασε την... κατάρα των ισοπαλιών που την ακολουθούσε. Για πέντε διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα, οι Ρενέ «κολλούσαν» στο «Χ», όμως στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής επικράτησαν 2-1 της Ναντ εντός έδρας και γεύτηκαν ξανά τη χαρά της νίκης.

Ο Μπουριζό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 6' από την άσπρη βούλα, με τον Σιριβελά να ισοφαρίζει στο 45'. Τα τέρματα των Ντουέ (73') και Καλιμουεντό (90+6') ήταν αυτά που χάρισαν το τρίποντο στη Ρεν. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ναντ εξαιτίας της αποβολής του Μοχάμεντ στο 77'.

Νωρίτερα, Νις και Μπρεστ αμφότερες έχασαν την ευκαιρία τους να πατήσουν στην κορυφή της Ligue 1. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία στην έδρα της πρώτης, με τη Μονακό να βγαίνει κερδισμένη, αφού πλέον στρογγυλοκάθεται στην 1η θέση. Πάντως, οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χερί και τις καλύτερες στιγμές, τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας (01/10):

Ρεμς - Λυών 2-0
Χάβρη - Λιλ 0-2
Νις - Μπρεστ 0-0
Τουλούζ - Μετς 3-0
Λοριάν - Μονπελιέ 0-3
Ρεν - Ναντ 2-1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα