Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 2-1

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 2-1

bet365

Ο Μπενζεμά πέτυχε δυο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή (2-1) και γλίτωσε το κάζο από την Εϊμπάρ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Δυο γκολ, ένα δοκάρι, ακυρωθέν γκολ, μεγάλες ευκαιρίες, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε τα πάντα στο ματς με την Εϊμπάρ, το πήρε πάνω του για την ανατροπή και η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 στο Μπερναμπέου! Ο Γάλλος έφτασε τα 17 στη La Liga και τα 15 έχουν επιτευχθεί κόντρα σε ομάδες από 12η θέση και κάτω!

Η Ρεάλ μπήκε ορεξάτη στα πρώτα λεπτά, ο Μπέιλ ήταν ο κινητήριος μοχλός και στο 9' πλησίασε στο γκολ. Ο Ουαλός από θέση οφσάιντ έβγαλε τη σέντρα και το γκολ του Μπενζεμά ακυρώθηκέ. Μετά το 15' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό, η κατοχή ήταν μεγαλύτερη από αυτή της αντιπάλου, ενώ ανασταλτικά τα πήγαιναν περίφημα. Η Ρεάλ δεν μπόρουσε να φανεί απειλητική, ο Μπενζεμά ήταν αποκομμένος και η Εϊμπάρ κρατούσε εύκολα το μηδέν. Μάλιστα, στο 39' ήρθε και το... πάγωμα στο Μπερναμπέου. Ο Εσκαλάντα έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Καρντόνα με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι Μαδριλένοι πίεσαν στις αρχές της επανάληψης, αλλά ο Μπενζεμά είδε και στο 56' να ακυρώνεται το γκολ! Βέβαια, τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Ασένσιο έβγαλε εντυπωσιακή σέντρα με το δεξί και ο Μπενζεμά με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Από τη στιγμή εκείνη κι έπειτα όμως ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και μόνο με την είσοδο των Κρόος, Βάθκεθ η Ρεάλ πήρε τα πάνω της. Στο 81' ήρθε και το γκολ της... ηρεμίας. Ο Γερμανός έκανε τη σέντρα και ο Μπενζεμά πάλι με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Ηταν ο 14ος βαθμός από ανατροπή για τη Βασίλισσα, που βρέθηκε στο -2 από τη 2η Ατλέτικο!

Ρεάλ: Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Μπενζεμά, Μόντριτς (76' Βάθκεθ), Μπέιλ (76' Κρόος), Βαλβέρδε, Οντριοθόλα, Ασένσιο, Ισκο (90' Ντίας), Ρεγκιλόν

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Ράμις (54' Ορεγιάνα), Κοτε, Ολιβέιρα, Κουκουρέλα (84' Τσάρλες), Λεόν, Ντε Μπλάσις, Αλβαρες, Εσκαλάντε, Χορδάν, Σέρχι, Καρντόνα (72' Πένια)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα