Χιρόνα - Εσπανιόλ 1-2

Gazzetta team
Χιρόνα - Εσπανιόλ 1-2

bet365

Η Εσπανιόλ πήρε στο τέλος τη νίκη (1-2) στο καταλανικό ντερμπάκι μέσα στην έδρα της Χιρόνα και ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με το θέμα της παραμονής.

Στην έδρα της Χιρόνα, η Εσπανιόλ ήθελε το τρίποντο για να πιάσει τους 38 βαθμούς και να καθαρίσει ουσιαστικά με το θέμα της παραμονής στην Primera Division. Και παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα μετρούσε μόλις μία νίκη μακριά από την έδρα της, το πέτυχε, φεύγοντας με το διπλό (1-2) από το καταλανικό ντερμπάκι.

Στο πρώτο μέρος ο Γου Λέι για τους φιλοξενούμενους είχε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ η Χιρόνα απείλησε και αυτή με τον Πόρτου. Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο η Εσπανιόλ ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Σέρτζι Νταρντέρ στο 59' από τα όρια της περιοχής.

Στο 80' ωστόσο, και με τη βοήθεια του VAR, οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι και ο Στουάνι ευστοχώντας από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-1. Η Εσπανιόλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη μιας και στο 89' και πάλι ο Νταρντέρ με καλοζυγισμένο σουτ έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην Εσπανιόλ που πλέον αισθάνεται άνετα. Όσο για τη Χιρόνα, ψάχνει ακόμα ορισμένους βαθμούς για να σωθεί και τυπικά, έχοντας απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα