Λεβάντε - Εϊμπαρ 2-2

Gazzetta team
Λεβάντε - Εϊμπαρ 2-2

bet365

Η Λεβάντε έμεινε στο 2-2 με την Εϊμπαρ, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίποντο που θα ισοδυναμούσε με... μισή εξασφάλιση της παραμονής.

Η Εϊμπαρ πήγε στη Βαλένθια έχοντας ακόμα ως στόχο μερικούς βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά τη σωτηρία. Αντίθετα η Λεβάντε «καιγόταν» για να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα από τη διακεκαυμένη ζώνη. Αλλά παρά το γεγονός ότι πήρε δύο φορές το προβάδισμα, δεν κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο, με το 2-2 να την διατηρεί χαμηλά.

Το παιχνίδι στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια ήταν ανοικτό από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να φτάνουν συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Η Λεβάντε απείλησε πρώτη και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5' με τον Μοράλες, αλλά η απάντηση της Εϊμπαρ δεν άργησε να έρθει με τον Εσκαλάντε να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 19' μετά από στημένη φάση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με μια πανέμορφη ομαδική συνεργασία στο 26' που ξεκίνησε από την περιοχή τους, κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα (2-1) με όμορφο σουτ του Ροτσίνα.

Η Λεβάντε ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να βάλει και τρίτο γκολ που θα κλείδωνε ουσιαστικά το τρίποντο. Δεν το πέτυχε, όμως, με συνέπεια να το πληρώσει καθώς στο 79' με δυνατό δεξί σουτ του Ένριχ η Εϊμπαρ έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Το 2-2 δεν άλλαξε ως το τέλος, με τη Λεβάντε να παραμένει μπλεγμένη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα