Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

Gazzetta team
Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

bet365

Η Χετάφε επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγεκάνο και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 4η θέση της Primera Division.

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Primera Division είναι αναμφισβήτητα η Χετάφε, η οποία με τα αποτελέσματα που παίρνει πάει... καρφί για Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Τελευταίο θύμα της η Ράγιο Βαγεκάνο, της οποίας και επικράτησε με 2-1, νίκη που την βοήθησε να σκαρφαλώσει προσωρινά στην τέταρτη θέση!

Οι συνήθεις ύποπτοι, Μολίνα και Μάτα «χτύπησαν» ξανά για τη Χετάφε. Αρχικά ήταν στο 28' ο Μάτα ο οποίος έδωσε το προβάδισμα, με τη Ράγιο πάντως να φωνάζει καθώς στην αρχή της φάσης φαίνεται να υπάρχει οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε παρά τη χρήση του VAR που έγινε.

Η απάντηση της Ράγιο ήρθε στο 58' με ένα καλοζυγισμένο σουτ του ντε Τομάς που έγραψε το 1-1, ωστόσο η Χετάφε με πλασέ του Μολίνα σε κενή εστία στο 68' έκανε το 2-1 που της έδωσε ακόμα μια σημαντική νίκη για την έξοδο στην Ευρώπη. Όσο για τη Ράγιο, παραμένει μπλεγμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα