Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Γιώργος Καραμάνος
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

bet365

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν είχε νικητή (1-1), με τους Μαδριλένους να παίρνουν το προβάδισμα του εκτός έδρας γκολ για τη ρεβάνς στις 27 του μήνα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ηταν δεδομένο ότι φέτος δεν έχει Κριστιάνο. Μόνο που αυτό το ντέρμπι δεν θα είχε ούτε Μέσι. Τουλάχιστον όχι στο ξεκίνημά του. Αυτομάτως, τούτο το ραντεβού έχανε σε αίγλη. Τουλάχιστον η βελτιωμένη έκδοση της Ρεάλ, σε σχέση πάντα με τα πέντε που έφαγε στο πρωτάθλημα τον περασμένο Οκτώβριο, έκανε τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι κάπως πιο ενδιαφέρον. Και ακόμα περισσότερο έγινε στη λήξη του, με την ισοπαλία 1-1 να δίνει μικρό προβάδισμα στους Μαδριλένους και την Μπαρτσελόνα να πρέπει να το γυρίσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μόλις στο 6' οι Μερένγκες πήραν προβάδισμα, με το γύρισμα του Μπενζεμά και τον Λούκας Βάθκεθ να πλασάρει εξ επαφής. Γενικότερα η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι ήταν καλά στημένη και πιο επικίνδυνη. Η Μπάρτσα από τη μεριά της είχε δύο μεγάλες στιγμές. Αρχικά το οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του Ράκιτιτς (32') και έπειτα την πλασεδάρα του Λουίς Σουάρες (35'), που όμως έβγαλε εντυπωσιακά ο εξαιρετικός Κέιλορ Νάβας.

Στην επανάληψη ωστόσο, οι Μπλαουκγράνα πήραν μέτρα και στο 57' βρήκαν την ισοφάριση σε μία τρελή φάση. Ο Νάβας πρόλαβε τον Ζόρντι Αλμπα, ο Σουάρες με εκπληκτικό φαλτσαριστό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάλκομ, που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τους Καταλανούς, το τελείωσε με το αριστερό. Στο 64' μπήκαν στο γήπεδο Μέσι και Μπέιλ, αλλά δεν είχαν καταλυτική συμμετοχή στο παιχνίδι. Αντιθέτως, ο Ουαλός σπατάλησε ολομόναχος τεράστια ευκαιρία (81').

Ολα πλέον οδηγούν στη ρεβάνς στις 27 του μήνα στη Μαδρίτη, με την Μπαρτσελόνα να αναζητά τη νίκη ή την ισοπαλία με δύο γκολ και πάνω. Τις δύο μοναδικές φορές πάντως που οι δυο τους ήρθαν ισόπαλοι σε πρώτο αγώνα Κυπέλλου στη Βαρκελώνη (1985, 1986), τη μία πέρασε η Μπάρτσα και την άλλη η Ρεάλ...

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (64' Βιδάλ), Αρτούρ, Κουτίνιο (64' Μέσι), Μάλκομ (76' Αλενιά), Λουίς Σουάρες

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Γιορέντε (64' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (84' Ασένσιο), Βινίσιους (64' Μπέιλ), Μπενζεμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα