Νίκη... ανάσα η Αθλέτικ! (vids)

Gazzetta team
Νίκη... ανάσα η Αθλέτικ! (vids)

bet365

Η Αθλέτικ συνέχισε το σερί της, έμεινε έβδομο ματς αήττητη, καθώς επικράτησε 1-0 της Μπέιτς. Λευκή ισοπαλία στο «Ανοέτα».

Στο σωστό δρόμο με τον Γκαριτάνο στον πάγκο της βρίσκεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έμεινε για έβδομο διαδοχικό ματς αήττητη. Ετσι, μετά την ισοπαλία στο «Θεράμικα» με τη Βιγιαρεάλ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μπέτις και βρέθηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει πως άφησε εκτός τα μπλεξίματα με τον υποβιβασμό. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, πιο ουσιαστική πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ του Μουνιαΐν στο 21ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Μάρκος. Στον αντίποδα, η Μπέτις έμεινε στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Γκέλα για τη Σοσιεδάδ, παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο Ανοέτα κόντρα στην ουραγό, Ουέσκα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μπορεί να έμεινε έκτο σερί παιχνίδι αήττητη από τη στιγμή που ήρθε ο Αλγουαθίλ, όμως δεν έπεισε κόντρα στην αντίπαλό της. Είχε ευκαιρίες για γκολ, αλλά το δοκάρι του Οϊαρθάμπαλ και τα άσχημα τελειώματα των Ραμίρες, Ντα Σίλβα της στέρησαν το τρίποντο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα