Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4

bet365

Ο Γάλλος φορ είναι στα καλύτερά του, έβαλε δύο, έκανε ματσάρα, οδήγησε τους Μαδριλένους στο 4-2 επί της Εσπανιόλ και τους κράτησε στο -10 από την κορυφή. Τραυματίας ο Σέρχιο Ράμος, αποβολή ο Βαράν.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Εχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι στην ιστορία της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εκείνος που βγαίνει μπροστά φέτος και με τα γκολ του κρατάει την ομάδα τουλάχιστον στην τετράδα, μιας και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για παραπάνω αυτή τη στιγμή. Ο Γάλλος φορ που έχει ξεμπλοκάρει, βρήκε ακόμα δύο γκολ στη Βαρκελώνη και έβαλε τους Μαδριλένους στον δρόμο για το 2-4 επί της Εσπανιόλ, το οποίο τους κρατάει στο -10 από την κορυφή.

Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4' προηγήθηκε, με τον Μόντριτς να κάνει επέλαση, το σουτ, τον Ντιέγο Λόπεθ να αποκρούει και τον Μπενζεμά να σκοράρει στην επαναφορά. Ο Μόντριτς που επίσης έχει συνέλθει, βρήκε με συστημένη τον Σέρχιο Ράμος, που με κεφαλιά (15') έβαλε το γκολ Νο103 με τη φανέλα της Βασίλισσας. Το σουτ του Μπαπτιστάο (25') έβαλε την Εσπανιόλ στο παιχνίδι, μα στην τελευταία φάση πριν το ημίχρονο, ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα με υπέροχο curler, για να βάλει το 15ο φετινό του σε όλες τις διοργανώσεις και να πιάσει τον θρυλικό Ούγκο Σάντσες στην 7η θέση των all time επιθετικών του club με 207 τέρματα.

Και στην επανάληψη η Ρεάλ μπήκε φουριόζα, έχασε ευκαιρίες, ώσπου ο Μπέιλ με λιγότερα από τρία λεπτά στο χορτάρι, πλάσαρε (67') για το δικό του γκολ Νο100 με τα λευκά. Ολα πήγαιναν καλά για τους φιλοξενούμενους, που όμως στο ημίχρονο είδαν τον Σέρχιο Ράμος να αποχωρεί τραυματίας από κλωτσιά, ενώ στο 72' αποβλήθηκε ο Βαράν. Αυτό έφερε και πίεση από τους γηπεδούχους, που μείωσαν με ωραίο τελείωμα του Σέρχιο Γκαρθία (81'). Μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι και η Ρεάλ πήρε το τρίτο διαδοχικό τρίποντό της, δείχνοντας ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης. Τουλάχιστον όσον αφορά την επιθετική διάθεσή της.

Εσπανιόλ (Ρούμπι): Ντιέγο Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Γιουίς, Ερμόσο, Ντιντάκ (64' Ροσάλες), Ρόκα, Νταρντέρ (75' Μελέντο), Αλεξ Λόπεθ Σέρχιο Γκαρθία, Μπαπτιστάο (71' Πιάτι), Ιγλέσιας

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46' Νάτσο), Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (76' Μαρσέλο), Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (64' Μπέιλ), Μπενζεμά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα