Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 2-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 2-0

bet365

Με δύο γκολ από το πρώτο μέρος η Ατλέτικο καθάρισε την Χετάφε (2-0) και με αγώνα περισσότερο πήγε σε απόσταση βολής από την Μπαρτσελόνα.

Στα πάνω της η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικράτησε 2-0 της Χετάφε, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη, έμεινε αήττητη από την 1η Σεπτέμβρη και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή (με ματς λιγότερο η Μπαρτσελόνα). Παράλληλα, οι Μαδριλένοι διατήρησαν για 13ο ματς ανέπαφη την εστία τους κόντρα στη Χετάφε (12 νίκες, μια ισοπαλία) στο καλύτερο σερί στην κατηγορία. Στο 27ο λεπτό ο Γκριζμάν άνοιξε το σκορ, φτάνοντας έτσι τα 10 στη La Liga, ενώ ο Σαούλ στο 37' διαμόρφωσε το 2-0. Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του 18χρονου Βίκτορ Μογιέχο, ο οποίος είχε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Με εννέα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς αποβλήθηκαν οι Καμπρέρα, Ντακονάμ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ατλέτικο: Ομπλακ, Γκοδίν (46' Χουανφράν), Αρίας, Χιμένεθ, Χερναντες, Σαούλ, Λεμάρ, Παρτέι, Ρόντρι, Κάλινιτς (62' Μογιέχο), Γκριζμάν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα