Μπαρτσελόνα – Λεγανές 3-1

Γιώργος Καραμάνος
Μπαρτσελόνα – Λεγανές 3-1

bet365

Ο Αργεντινός legend ήταν στον πάγκο μέχρι το 64' και η Λεγανές κρατούσε το 1-1 στο «Καμπ Νόου», αλλά μόλις πέρασε στο ματς, καθάρισε με δικές του ενέργειες και γκολ το 3-1 για την Μπαρτσελόνα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η κάμερα τον αναζητούσε. Δεν είναι συνηθισμένο να είναι υγιής και να μην παίζει στο πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να ξεκουράσει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά η Μπαρτσελόνα έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο εξαρτημένη είναι από τον ηγέτη της. Στο 64' έπρεπε πλέον να μπει στο ματς. Η Λεγανές είχε ισοφαρίσει και οι Μπλαουγκράνα ζορίζονταν. Τους ξεμπλόκαρε όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, έβαλε το τρίτο και κλείδωσε το τρίποντο (3-1).

Μέχρι να εμφανιστεί ο Μέσι, κορυφαίος για την Μπάρτσα ήταν ο Ντεμπελέ. Μοίρασε ποδιές, ταλαιπώρησε τον Δημήτρη Σιόβα που ήταν στην πλευρά του και στο 32' ξεκίνησε και τελείωσε με μία επαφή το 1-0. Ωστόσο, στο 57', σε τέλεια επίθεση και παράλληλη του Εν Νεσίρι, ο Μπρέθγουεϊτ ισοφάρισε από κοντά. Πλέον οι Καταλανοί έπρεπε να τρέξουν και φυσικά, να μπει ο αρχηγός.

Στο 71' αφού άδειασε τρεις αντιπάλους και εξαπέλυσε σούπερ φαλτσαριστό, με το ένα χέρι το έβγαλε ο Κουέγιαρ, αλλά ο Λουίς Σουάρες πρόλαβε στο ριμπάουντ και έφτασε τα 167 γκολ, για να γίνει 5ος σκόρερ στην ιστορία του club, πιάνοντας τον θρυλικό Εσκολά (576 Μέσι, 232 Θέσαρ, 194 Κουμπάλα, 184 Σαμιτίερ). Για φινάλε (92'), ο Μέσι ξεκίνησε τη φάση, έπαιξε το 1-2 με τον Ζόρντι Αλμπα και έβαλε με το δεξί το 18ο του στη La Liga. Ετσι η Μπαρτσελόνα έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες και παρέμεινε στο +5 από την Ατλέτικο και στο +10 από τη Ρεάλ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Αλενιά (64' Μέσι), Αρτούρ (64' Ράκιτιτς), Ντεμπελέ (67' Μάλκομ), Κουτίνιο, Λουίς Σουάρες

Λεγανές (Μαουρίτσο Πελεγκρίνο): Κουέγιαρ, Ομερούο, Σιόβας, Ταρίν, Ρέθιο, Βέσγα (86' Εράσο), Νιόμ, Σίλβα, Οσκαρ (86' Ελ Ζαρ), Εν Νεσίρι, Μπρέγουεϊτ (78' Σάντος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα