Βαλένθια - Ουέσκα 2-1

Gazzetta team
Βαλένθια - Ουέσκα 2-1

bet365

Η Βαλένθια πέταξε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην ουραγό Ουέσκα, αλλά στο 93' βρήκε τον τρόπο για να πάρει μια πολύ αγχωτική νίκη με 2-1, αποφεύγοντας έτσι στην τελευταία φάση του ματς μια ακόμα γκέλα.

Το ματς στο Μεστάγια απέναντι στην ουραγό Ουέσκα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Βαλένθια να πάρει το τρίποντο που τόσο αναζητεί για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας σε μια απογοητευτική σεζόν μέχρι στιγμής. Η γκέλα... παραμόνευε ξανά στη γωνία, αλλά τελικά η λύτρωση ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με τη Βαλένθια να παίρνει το τρίποντο με 2-1.

Μια όμορφη ομαδική προσπάθεια των παικτών της Βαλένθια στο 25' κατέληξε στον Παρέχο, ο οποίος παρότι δεν έπιασε καλά το πλασέ, κατάφερε να βρει στόχο και να ανοίξει το σκορ (1-0). Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Μαρθελίνο έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον γκολκίπερ της Ουέσκα, Ρομπέρτο Σανταμαρία να σταματάει πολλές από τις ενέργειες των παικτών της Βαλένθια.

Το ποδόσφαιρο, σε τέτοιες περιπτώσεις τιμωρεί. Και έτσι στο 72' ένα... χαζό πέναλτι του Σολέρ, μετέτρεψε σε γκολ ο Ερνάντες, με την Ουέσκα να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Βαλένθια πίεσε, ρίχνοντας στο ματς και τον Μπατσουαγί, αλλά παρά τις ευκαιρίες το γκολ της νίκης δεν ερχόταν.

Το δοκάρι στο φάουλ του Φερέιρο στο 89' γλίτωσε τον Νέτο και η Βαλένθια στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Πιτσίνι έκανε το 2-1 και με ένα συγκλονιστικό τρόπο πήρε ένα τρίποντο-ανάσα! Μάλιστα, ο Μαρθελίνο μπήκε μέσα στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας έξαλλα και βγάζοντας όλη την πίεση που είχε. Τα μαντήλια άλλωστε είχαν αρχίσει να κουνιούνται στις εξέδρες του Μεστάγια λίγο πριν τη λύτρωση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα