Θέλτα - Ουέσκα 2-0

Θέλτα - Ουέσκα 2-0

Gazzetta team
Θέλτα - Ουέσκα 2-0

bet365

Έπειτα από ένα μήνα, η Θέλτα με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της, Ιάγο Άσπας πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 επί της Ουέσκα, την πρώτη με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο.

Από τις 27 Οκτωβρίου όταν και είχε επιβληθεί με 4-0 της Εϊμπαρ αγνοούσε τη νίκη η Θέλτα στην Primera Division, όταν και με χατ-τρικ του Ιάγο Άσπας είχε φτάσει σε ένα εύκολο τρίποντο. Από τότε άλλαξαν πολλά με τη Θέλτα να παραμένει για σειρά αγώνων χωρίς νίκη και τον προπονητή να αλλάζει, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στο ματς με την Ουέσκα στο Μπαλαΐδος, ο Πορτογάλος κόουτς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Θέλτα. Σε αυτό φυσικά, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ξανά ο πρώτος σκόρερ της, Ιάγο Άσπας, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Αρχικά με προβολή από κοντά στο 38' και έπειτα στο 77' με ωραίο τελείωμα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Η Θέλτα πήρε έτσι μια σημαντική ανάσα καθώς απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή που η νεοφώτιστη Ουέσκα παραμένει σταθερά ουραγός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άσπας με τα δύο τέρματα που σημείωσε, σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Primera με δέκα γκολ πιάνοντας τον Στουάνι της Χιρόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα