«Στον Μόντριτς και η Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Ζάλιαρης
«Στον Μόντριτς και η Χρυσή Μπάλα»

bet365

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε πως ο Λούκα Μόντριτς θα είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2018, μετά και το βραβείο του κορυφαίου από τη FIFA!

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τότεναμ – Ιντερ! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τον Έκτορ Φερνάντεθ και όσα μετέφερε στον αέρα του «Onda Cero» στην Ισπανία, λίγη ώρα προτού η Ρεάλ επικρατήσει 2-0 της Ρόμα και πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, ο Λούκα Μόντριτς θα είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας, με την πρώτη τριπλέτα να συμπληρώνεται από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Υπενθυμίζεται πως ο Κροάτης χαφ, ο οποίος βρέθηκε και στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για φέτος αλλά έμεινε με το μετάλλιο του φιναλίστ, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου με τη Ρεάλ, ενώ, αναδείχθηκε κορυφαίος τόσο από την UEFA, όσο και από τη FIFA στα δικά της, ξεχωριστά βραβεία από τη στιγμή που τα «έσπασε» με το France Football.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα