Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο παρέμεινε για δωδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Χετάφε, και διατηρήθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης της Primera Division.

Από την πρώτη αγωνιστική, όταν και είχε νικήσει με 2-1 τη Λεγανές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται σε τέλμα. Οι Βάσκοι δεν ήξεραν τι θα πει νίκη τους τελευταίους τρεις μήνες, καθηλωμένοι στην ουρά του πίνακα της Primera Division.

Λάτσιο – Μίλαν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και η... ξηρασία για τους παίκτες του Εδουάρδο Μπερίσο εξακολουθεί να υφίσταται τρεις μήνες μετά. Η Αθλέτικ παρότι προηγήθηκε της Χετάφε δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο και το ισόπαλο 1-1 την άφησε να αγνοεί το νικηφόρο αποτέλεσμα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με το παιχνίδι να διακόπτεται από τα πολλά φάουλ και τον Γουίλιαμς να αποτελεί τον παίκτη που προσπαθούσε να δημιουργήσει τους περισσότερους κινδύνους στην περιοχή της Χετάφε.

Στο δεύτερο μέρος η λύση για την Αθλέτικ βρέθηκε χάρη στην αλλαγή του Μπερίσο. Ο 20χρονος Πέρου Νολασκοάιν πέρασε στο 62' και πέντε λεπτά αργότερα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους (1-0).

Η Αθλέτικ, ωστόσο, δεν κατάφερε να το διαχειριστεί και το πλήρωσε καθώς στο 77' ο Μάτα ισοφάρισε για τη Χετάφε. Στο 84' η τύχη γύρισε την πλάτη στους παίκτες του Μπερίσο με την κεφαλιά του Αντουρίθ να σταματάει στο δοκάρι. Κάπως έτσι η Χετάφε «τσίμπησε» τον βαθμό (1-1), αφήνοντας την Αθλέτικ να ζει στη... μιζέρια της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα