Μπέτις – Θέλτα 3-3

Gazzetta team
Μπέτις – Θέλτα 3-3

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League προηγήθηκε 2-0 των Γκαγιέγος, δέχτηκε τρελή ανατροπή 2-3 και με φαουλάρα του Κανάλες πήρε τελικά το απίθανο 3-3, παραμένοντας χωρίς τρίποντο για τέταρτη αγωνιστική στη La Liga.

Εφτασε τις τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (3 ήττες). Τέτοιες έχει απολαύσει μόνο στην Ευρώπη (Μίλαν) και στο Κύπελλο. Η Μπέτις υποδεχόμενη τη Θέλτα έδειξε ξανά πόσο προβληματική είναι ανασταλτικά, καθώς αυτή τη φορά προηγήθηκε 2-0 ισοφαρίστηκε σε έξι λεπτά, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 84' και πήρε το τελικό 3-3 στο 87'.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League βρήκε δίχτυα με τα πλασέ των Μορόν (34'), Φίρπο (57'), ενώ ενδιάμεσα είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες. Ωστόσο, η κεφαλιά ψαράκι του Μάξι Γκόμες (63') και το ωραίο τελείωμα του Μπράις Μέντεθ (69') έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και το πλασέ του Μάξι Γκόμες (84') άφησε σοκαρισμένους τους Ανδαλουσιανούς να κυνηγούν εκείνοι το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η φαουλάρα του Κανάλες ολοκλήρωσε τον θεόμουρλο αυτόν αγώνα με τελικό σκορ στο 3-3, αν και ο Ιάγο Ασπας πήγε να το τινάξει ξανά στον αέρα, έχοντας με τη σειρά του φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Μπέτις στην 13η θέση της La Liga, να περιμένει την Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη.

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μπαρτρά, Μαντί, Σίντνεϊ (85' Τέγιο), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Γκουαρδάδο, Φρανθίς (80' Χοακίν), Φίρπο, Κανάλες, Λο Σέλσο, Μορόν (80' Σανάμπρια).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα