Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια 0-1

Gazzetta team
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια 0-1

bet365

Στην 7η αγωνιστική της Premiera Division έπρεπε να φτάσει η Βαλένθια για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, χάρη στο τέρμα του Κέβιν Γκαμεϊρό από το πρώτο μέρος.

Πέντε ισοπαλίες και μία ήττα στις έξι πρώτες αγωνιστικές της σεζόν είχαν αφήσει τη Βαλένθια να αναζητεί απεγνωσμένα το πρώτο της τρίποντο. Αυτό άργησε, αλλά ήρθε καθώς οι «Νυχτερίδες» κατάφεραν την 7η αγωνιστική να... πιουν αίμα! Με τέρμα του Κέβιν Γκαμεϊρό, η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα (1-0) από το «Ανοέτα» επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Primera Division.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Βαλένθια είχε ελαφριά το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Γκαμεϊρό στο 36'. Ο Τσερίσεφ έβγαλε μία σέντρα-ξυράφι από τα αριστερά και ο Γάλλος επιθετικός με προβολή από κοντά έκανε το 0-1.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο δεύτερο μέρος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 66' αλλά το πέναλτι του Γουίλιαν Ζοσέ σταμάτησε ο Νέτο. Η απόκρουση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ τόνωσε το ηθικό των παικτών του Μαρθελίνο, οι οποίοι κράτησαν αυτό το ισχνό, αλλά πολύτιμο, προβάδισμα ως το τέλος, παίρνοντας τη νίκη. Άλλωστε αυτή ήταν που μετρούσε για τη Βαλένθια στο Σαν Σεμπαστιάν, πέρα από την εμφάνιση, για να αρχίσει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα