Λεβάντε – Βαλένθια 2-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λεβάντε – Βαλένθια 2-2 (vid)

bet365

Τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, ευκαιρίες με το τσουβάλι, πολύ καλός ρυθμός και ένα παιχνίδι που τίμησε τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι»! Λεβάντε και Βαλένθια έμειναν στο 2-2 στη μεγάλη μάχη της πόλης!

Έδειξαν από την αρχή ότι πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, έμπαινε στη μέση και... ξετυλίχθηκε στο γρασίδι το θέμα του αφεντικού της Βαλένθια.

Η Λεβάντε, κατάφερε δις να προηγηθεί, αλλά για καθεμιά από τις δύο φορές, οι «νυχτερίδες» είχαν απάντηση. Ακόμα κι αν η άμυνα τα έκανε... μαντάρα, η επίθεση τα έφτιαχνε για την ομάδα του Μαρσελίνο.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές

Ο Ρογιέρ στο 13' έβαλε μπροστά τη Λεβάντε από «ριμπάουντ» απόκρουσης του Νέτο σε πρώτο σουτ του Μπόατενγκ, όμως ο Τσερίσεφ με ωραία κεφαλιά ανάμεσα σε Κόκε και Ποστίγκο έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 28ο λεπτό ο Μοράλες είχε δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά το σύνολο του Πάκο Λόπεθ, όμως το έκανε έξι λεπτά αργότερα ο Ρογιέρ κατεβάζοντας άριστα τη μπάλα παρά το διπλό μαρκάρισμα και πλασάροντας διαγώνια για το 2-1.

Η Βαλένθια ισοφάρισε εκ νέου με τον Παρέχο να εκτελεί σωστά πέναλτι στο 52' και εν συνεχεία οι «νυχτερίδες» πίεσαν για τη νίκη, αλλά είχαν μοιραίο τον Γκαμεϊρό. Εκείνος είχε δύο δοκάρια (60' και 66'), ενώ, ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 76' λόγω αποβολής του Κόκε βοήθησε τους παίκτες του Μαρσελίνο να φτάσουν στην ολοκλήρωση της ανατροπής...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα