«Μπάσιμο» για Μαριάνο εξετάζει η Ρεάλ

Gazzetta team
«Μπάσιμο» για Μαριάνο εξετάζει η Ρεάλ

bet365

Για τον πρώην παίκτη της, τον επιθετικό της Λυών, Μαριάνο Ντίας ενδέχεται να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που η Σεβίλλη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον γαλλικό σύλλογο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι, αν o Πόνσε σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μαριάνο ανήκε στη Ρεάλ μέχρι και το περσινό καλοκαίρι, όταν και μετακόμισε στη Λυών, με την οποία την περσινή σεζόν σκόραρε 18 τέρματα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι Μαδριλένοι διατηρούν ακόμα ένα 35% των δικαιωμάτων του παίκτη και βάσει συμφωνίας πρέπει να ενημερωθούν από τη Λυών σε περίπτωση που φτάσει κάποια επίσημη πρόταση προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ασκήσουν το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή.

Στα γραφεία της Λυών έχει φτάσει ήδη επίσημη πρόταση από τη Σεβίλλη με την οποία ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει δικαίωμα μέσα στις επόμενες 48 ώρες να μπει κι αυτή στο κόλπο της απόκτησής του και όπως αναφέρουν οι μαδριλένικες εφημερίδες, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα