Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 2-0 (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 2-0 (vid)

bet365

Μετά από εννέα χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης, κλήθηκε να αγωνιστεί σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αν και πέρσι απουσίαζε και πάλι λόγω τιμωρία) και τα κατάφερε, επικρατώντας άνετα 2-0 της Χετάφε.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κριστιάνο έφυγε, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε να νικά στις πρεμιέρες της στην Primera Division! Η «Βασίλισσα», ήταν ανώτερη από την Χετάφε και κατάφερε να επικρατήσει με σχετική άνεση 2-0 στο Μπερναμπέου, μπαίνοντας με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Για τους Μαδριλένους, που λίγες μέρες νωρίτερα έχασαν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, το σκορ άνοιξε ο Καρβαχάλ στο 20' με μακρινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. Η Ρέαλ πίεσε κι αναζήτησε κι ένα δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε με την έναρξη της επανάληψης. Στο 51', ο Ασένσιο έκλεψε από τον αμυντικό της Χετάφε που έκανε λάθος, γύρισε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπέιλ με τον Ουαλό με σουτ να νικά τον Σόρια για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα