Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 6-0

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 6-0

bet365

Στο ίσως ύστατο παιχνίδι του στο «Μπερναμπέου», ο Ουαλός έκανε ματσάρα, οδήγησε τους Μαδριλένους στο 6-0 επί της Θέλτα και έθεσε υποψηφιότητα για τον τελικό του Champions League.

Είναι ένα από τα τεράστια ερωτηματικά στη Μαδρίτη. Τι θα γίνει με τον Γκάρεθ Μπέιλ και εάν θα παραμείνει, με τις περισσότερες πιθανότητες να τον θέτουν εκτός Ρεάλ. Ο Ουαλός λοιπόν μπήκε στο εντός με τη Θέλτα με την υποψία ότι αυτή μπορεί να είναι η αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Φρόντισε λοιπόν να δώσει την ίσως ύστατη παράστασή του μπροστά το κοινό της ομάδας με τα λευκά και να την οδηγήσει στο χορταστικό 6-0 επί της Θέλτα.

Οι Μερένγκες αν και χωρίς τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος, ήταν καταιγιστικοί. Ο Μπέιλ ξεκίνησε με το 1-0 στο 13’ και στο 30’ έβαλε την γκολάρα της βραδιάς με φοβερή ενέργεια και σουτάρα. Σειρά πήραν οι Ισκο (32’) με γκολάρα, Ασράφ (52’), ενώ το αυτογκόλ του Γκόμεθ (74’) ανέβασε στα ύψη το σκορ, με τον κροος στο 81’ να ολοκληρώνει τη μισή ντουζίνα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους μόνο τον τελικό του Champions League. Και με την εμφάνισή του ο Μπέιλ έβαλε έναν καλό πονοκέφαλο στο κεφάλι του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Ασράφ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο (64’ Ασένσιο), Μπέιλ (72’ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά (64’ Μαγιοράλ)

Θέλτα (Χουάν Κάρλος Ουνθουέ): Σέρχιο, Γκόμεθ, Ρονκάλια, Γιόνι, Μάγιο, Λομπότκα, Χοθαμπέδ (71’ Ραντόγια), Βας, Μπογιέ (46’ Ερνάντες), Μέντεθ (81’ Ιάγο Ασπας), Μάξι Γκόμες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα