Θέλτα – Βαλένθια 1-1

Gazzetta team
Θέλτα – Βαλένθια 1-1

bet365

Οι Νυχτερίδες βομβάρδισαν, αλλά ο πορτιέρο της Θέλτα ήταν εντυπωσιακός, με το ματς να λήγει 1-1 και να αφήνει τους Γκαγιέγος μακριά από το Europa League.

Ηταν συνέχεια στην επίθεση. Ωστόσο, ο Σέρχιο πραγματικά είχε κατεβάσει ρολά. Ηταν πολλές οι φορές που ο πορτιέρο της Θέλτα σταμάτησε τους παίκτες της Βαλένθια. Κάποια στιγμή όμως νικήθηκε από το πλασέ του Σάντι Μίνα (59'), ο οποίος δεν το πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Η κεφαλιά του Μάξι Γκόμες (63') διαμόρφωσε το 1-1, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Για τη Βαλένθια δεν είχε κάποια συνέπεια η ισοπαλία, καθώς θα είναι τρομερά δύσκολο να μην τερματίσει στην τετράδα. Περισσότερο κακό έκανε στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρέμειναν μακριά από τις πιθανότητες εξόδου στο Europa League.

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα