Mέσι - Ρονάλντο 6 - 0!

Δήμος Μπουλούκος
Mέσι - Ρονάλντο 6 - 0!

bet365

Υπάρχει ένας τομέας που ο Λιονέλ Μέσι υπερτερεί σαφέστατα του Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή περίοδο και δεν είναι άλλος από τα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Με το γκολ με απευθείας φάουλ κόντρα στη Λεγανές στο χατ τρικ που πέτυχε, ο Μέσι έφτασε τα έξι στη φετινή περίοδο με αυτό τον τρόπο, ενώ αντιθέτως ο Κριστιάνο, παρότι είναι και αυτός σπεσιαλίστας, δεν έχει κανένα το 2017-18.

Σύμφωνα με τη Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός έχει 25 γκολ με φάουλ στο πρωτάθλημα έναντι 19 του Πορτογάλου, αφήνοντας πιο πίσω τους Ρομπέρτο Καρλος (16), Ροναλντίνιο (15), Ντούντα (13), Ασουνσάο (12) και Ριβάλντο (11).

Λειψία - Λεβερκούζεν με 190+ ειδικά στοιχήματα! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Mε επτά αγωνιστικές ακόμα, ο Μέσι μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ροναλντίνιο από τη σεζόν 2006-07, όταν ο Βραζιλιάνος είχε τότε πετύχει έξι όσα έχει τώρα και ο Αργεντινός άσος της Μπάρτσα.

Σε αυτά τα 25 στο πρωτάθλημα πρέπει να προστεθούν τα τρία στο Champions League, άλλα τρία στο Κύπελλο, άλλα δύο στο Ευρωπαϊκό Super Cup και ένα στο Ισπανικό Super Cup, τα οποία φέρνουν το σύνολο για τον Μέσι στα 34 γκολ. Δύο περισσότερο από τον Κριστιάνο που συνολικά έχει 32, με 19 στο πρωτάθλημα, δέκα στο 10 Champions League, δύο στο Κύπελλο και ένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα