Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα 6-3

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα 6-3

bet365

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο Ρονάλντο να πετυχαίνει καρέ γκολ, η Ρεάλ νίκησε 6-3 εντός έδρας την Χιρόνα και πέρασε 3η στην La Liga.

Εξαιρετική προπόνηση ενόψει του πιο κρίσιμου σημείου της σεζόν έκανε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν καθώς επικράτησε με 6-3 των νεοφώτιστων στο Santiago Bernabeu. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέσσερα γκολ και συμπλήρωσε 50 χατ-τρικ στην καριέρα του φτάνοντας τα 22 γκολ στη φετινή La Liga και πιάνοντας φόρμα λίγο πριν τα ματς για το Champions League με την Γιουβέντους. Μπέιλ και Λούκας Βάθκεθ τα άλλα τέρματα, έχασε έδαφος στη δύσκολη μάχη της Ευρώπης η Χιρόνα.

Στο 11' άνοιξε το party με τα γκολ, με τον Ρονάλντο να κάνει το 1-0 ύστερα από ασίστ του Κροος, όμως η Χιρόνα ισοφάρισε στο 29' με δυνατή κεφαλιά του Στουάνι ύστερα από κόρνερ του Γκρανέλ. Το ημίχρονο έφυγε με 1-1 και στην επανάληψη έγιναν όλα. Στο 47' ο Μπενζεμά πέρασε στον Κριστιάνο και εκείνος τελείωσε πειστικά οριζόντιο-και-μέσα και στο 59' ο Πορτογάλος έδωσε ασίστ στον Λούκας Βάθκεθ για το 3-1. Στο 64' ο Ρονάλντο έφτασε στο χατ-τρικ με σουτ στην κενή εστία μετά την επέμβαση του Μπόνο στο σουτ του Μπενζεμά (4-1). Η Χιρόνα μείωσε με κεφαλιά του Στουάνι στο 67' σε 4-2 και στο 86' ο Μπέιλ τελείωσε τη φάση μετά την κάθετη του Μόντριτς για το 5-2. Στο 88' ο Χουάνπε έβαλε τρίτη κεφαλιά για τους Καταλανούς για το 5-3 και στο 91' ο Ρονάλντο έφτασε στο καρέ έπειτα από νέα ασίστ από τον Κροος για το τελικό 6-3.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Κροος, Κόβατσιτς (71' Μόντριτς), Βάθκεθ, Ασένσιο (70' Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83' Ισκο).

Χιρόνα (Πάμπλο Μαντσίν): Μπόνο, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Χουάνπε, Μοχίκα, Μαφέο (83' Αδάι), Μπόρχα Γκαρθία (69' Λοσάνο), Πόρτου, Γκρανέλ, Πονς, Στουάνι (87' Στουάνι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα