Βαλένθια – Μπέτις 2-1

Gazzetta team
Βαλένθια – Μπέτις 2-1

bet365

Οι Νυχτερίδες καθάρισαν εύκολα 2-0 την Μπέτις και παρέμειναν στο +8 από την 5η θέση και στο -1 από την 3η Ρεάλ.

Εκανε την... κοιλιά της η Βαλένθια και δείχνει ότι πλέον επιστρέφει στη σταθερότητα που χρειάζεται για να μην χάσει την τετράδα. Οι Νυχτερίδες ήταν πολύ καλύτερες και πήρες δίκαια το 2-0 επί της Μπέτις. Με τέσσερις νίκες σε αυτό το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών, παραμένουν όχι απλά σε ρυθμό Champions League (στο +8 από την 5η Σεβίλλη), αλλά διεκδικούν ακόμα και την 3η θέση με το απ' ευθείας εισιτήριο (στο -1 από τη Ρεάλ).

Με ωραία ντρίμπλα και φαλτσαριστό ο Ροδρίγο (24') άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τζάτζα έβαλε το δεύτερο με πλασέ (47'), για να φτάσει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, μιας και είχε απουσιάσει για μεγάλο διάστημα εξαιτίας τραυματισμού και δεν σκόραρε για τρεις μήνες. Η Μπέτις δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ ο πορτιέρο της Αδάν απέτρεψε με φοβερή απόκρουση το τρίτο γκολ των Βαλενθιάνων. Η ήττα δεν επέτρεψε στην Μπέτις να παραμείνει στην 7η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα