Καθαρίζουν παραμονή Λεγανές και Σιόβας

Gazzetta team
Καθαρίζουν παραμονή Λεγανές και Σιόβας

bet365

Ο Ελληνας σέντερ μπακ ήταν και πάλι βασικός στο 2-0 επί της Μάλαγα που βυθίζεται ως ουραγός. Από κοντά η Λα Κορούνια που έμεινε στο 1-1 με την Εϊμπάρ.

Ο Δημήτρης Σιόβας κάνει σούπερ χρονιά και το ίδιο και η Λεγανές. Αφού έφτασε στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, τώρα εξασφαλίζει και την παραμονή. Μαθηματικά όχι, αλλά με το 2-0 επί της Μάλαγα βρέθηκε στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Εράσο (55') και Αμραμπατ (62') καθάρισαν για τους γηπεδούχους, που επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Η Μάλαγα πάλι στο -7 από τη σωτηρία αγνοεί τη νίκη για 12 αγωνιστικές (10 ήττες).

Τα ίδια χάλια έχει και η Λα Κορούνια που δεν νικάει για 13 αγωνιστικές. Δεν το κατάφερε ούτε στο εντός με την Εϊμπάρ. Το 1-1 διαμορφώθηκε με τον Ινούι (11') να δίνει προβάδισμα στους Βάσκους και τον πορτιέρο τους, Ντμίτροβιτς, να ισοφαρίζει με αυτογκόλ. Εξι λεπτά αργότερα η Ντέπορ έμεινε με παίκτη λιγότερο και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή. Για την Εϊμπάρ πάντως ο βαθμός την έστειλε στο -1 από την 7η θέση που οδηγεί στο
Europa League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα