Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 3-1

bet365

Η Ρεάλ έκανε εύκολη πρόβα στο 3-1 με τη Χετάφε. Εριξε βασικούς, έβαλε δύο ο Κριστιάνο, επέστρεψε ο Μαρσέλο και οι Μαδριλένοι πάνε για τη ρεβάνς με την Παρί.

Πριν το παιχνίδι ο Ζινεντίν Ζιντάν ισχυρίστηκε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Η Ρεάλ με το εύκολο 3-1 επί της Χετάφε μείωσε στους 12 βαθμούς από την κορυφή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, ο τίτλος στη La Liga δεν είναι ανοικτός για τους Μαδριλένους. Για εκείνους όλο το θέμα βρίσκεται σε αυτό το ταξίδι στο Παρίσι. Εκεί τους περιμένει την Τρίτη η Παρί για να τους κλέψει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. Και ο Ζιντάν για εκεί μοντάρισε την ομάδα του και την έστησε με τους βασικούς.

Ο Μπέιλ ήταν που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο, με την μπάλα να στρώνεται τυχαία στο αριστερό του (24') και να το τελειώνει με τη μία. Επειτα θα αναλάμβανε ο Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ καλύπτει το χαμένο έδαφος στο σκοράρισμα, πυροβολώντας ασταμάτητα τελευταία. Τώρα έβαλε δύο και έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα. Αρχικά βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, προσποιήθηκε τέλεια, άδειασε δύο αντιπάλους και το έστειλε στη γωνία. Στη συνέχεια (78') με κεφαλιά πρόλαβε την κακή έξοδο του Μαρτίνεθ για να κλείσει το σκορ.

Ενδιάμεσα, ο Ρεμί είχε αποβληθεί (48') για ανόητο χτύπημα στον Νάτσι, αλλά με παίκτη λιγότερο η Χετάφε είχε μειώσει με εύστοχο πέναλτι του Πορτίγιο (65'), σε μάλλον υπερβολικό σφύριγμα που χρεώθηκε ο Νάτσο. Στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι ο Μπέιλ, που έπαιξε όλο το ματς, ενώ το άλλο σημαντικό ήταν η επιστροφή με ασίστ για τον Μαρσέλο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Ναβας, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Τεό (65' Μαρσέλο), Γιορέντε (80' Κόβατσιτς), Καζεμίρο, Ισκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (80' Ασένσιο), Μπενζεμά

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Μαρτίνεθ, Ντενέ, Σουάρεθ, Μπρούνο, Αντούνες, Αραμπαρί, Μόρα (59' Σιμπασάκι), Φαΐρ, Πορτίγιο (86' Πατσέκο), Ρεμί, Ανχελ (56' Χόρχε Μολίνα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα