«Βλέπει» Ευρώπη η Χιρόνα

Θοδωρής Βασίλης
«Βλέπει» Ευρώπη η Χιρόνα

bet365

Η Χιρόνα πέρασε με εμφατικό διπλό από το «Μαδριγάλ» επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 και πλέον φλερτάρει έντονα με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Χιρόνα κατέβηκε έχοντας ως πλάνο να περιορίσει την Βιγιαρεάλ και το κατάφερε από την πρώτη στιγμή. Με πίεση από την πρώτη στιγμή δεν έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλήσουν και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ είχε μόλις μια καλή στιγμή με το σουτ του Φορνάλς στο 28'. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με τον Στουάνι σε δαιμονιώδη φόρμα ήταν αυτοί που στο 16' με κεφαλιά του Ουρουγουανού άνοιξαν το σκορ.

Λάτσιο - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι με την είσοδο και του Ουνάλ βελτιώθηκαν και πίεσαν και δημιούργησαν δύο καλές στιγμές ξανά με τον Φορνάλς στο 53' και τον Σοριάνο στο 68', αλλά ο Μπόνο είπε όχι. Έτσι, σε μια ξαφνική αντεπίθεση δέκα λεπ0τά πριν το τέλος, ο Λοθάνο με εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ασένχο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα