Θέλτα – Εϊμπαρ 2-0

Gazzetta team
Θέλτα – Εϊμπαρ 2-0

bet365

Η Θέλτα, αν και δεν ήταν καλύτερη από την Εϊμπαρ, επικράτησε με 2-0 και την έπιασε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.

Κλεφτές ματιές στην... Ευρώπη ρίχνει η Θέλτα μετά το «τρίποντο» επί της Εϊμπαρ (2-0), πανηγυρίζοντας τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Εϊμπαρ ήταν καλύτερη από τη Θέλτα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η είσοδος του Εμρέ Μορ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ανέβασε τους γηπεδούχους και έκανε τη διαφορά. Ο 20χρονος Τούρκος εξτρέμ σέρβιρε στον Ιάγο Άσπας και αυτός στο 56' έβαλε μπροστά τους Γαλιθιάνους στο σκορ.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Ινούι και η Θέλτα εκμεταλλευόμενη την αποτελεσματικότητά της «κλείδωσε» τη νίκη με τον Μάξι Γκόμες στο 79' (2-0).

Με τη νίκη αυτή η Θέλτα έπιασε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα την Εϊμπαρ, πλησιάζοντας – έστω και προσωρινά – την πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Сельта - Эйбар. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα